Links til andre delfininteresserede personer, organisationer o.s.v. Fælles er at alle har haft kontakt med delfiner, og bruger hvad de har lært i deres daglige virke.

 

www.idw.org
"International-delfin-overvågning", en "non-profit" organisation, som har til formål at beskytte og bevare delfiner, samt forstå forholdet mellem delfiner og mennesker. Støt IDW ved at blive medlem.

www.joanocean.com
Joan Ocean har boet på Hawaii siden 1989, og har nu et højtliggende sted kaldet "Sky Ranch", hvor det er muligt at bo. Joan er et ægte "delfinmenneske".
www.familyofthedolphins.org

Michael og Melainah bor på Big Island, Hawaii. "Ka Ohana O Nai'a" . Delfin-familien sejler små grupper ud på havet, for at møde hvaler og delfiner. Michael er en fantastisk kaptain, og har dyb kontakt med delfiner og hvaler. Jeg kan varmt anbefale ture med Michael og Melainah.
www.human-dolphin-research.com
Roma Spring og Volker Todt har base på Tenerife november til maj, resten af året har de kontor i Kiel. De har viet deres liv til at undersøge forholdet mellem delfiner og mennesker, samt forsøge at leve i kærlighed, sandhed og enkelthed.
www.dybdeterapi.dk
Institut for dybdeterapi ved Estrid og Steen Nordby.
www.dolphinsmiles.co.uk En veninde i London, som elsker delfiner, og arbejder med forskellige delfinrelaterede ting, bl.a. Oceanterapi. Arrangere også delfinture til Bahama, som jeg kan anbefales.
www.delfiner.se
Lotten Odh i Sverige har stiftet foreningen "Till skydd for Delfiner og Valar". Støt organisationen ved at blive medlem. Lotten organiserer mange spændende delfinrejser til både Hawaii, Azorerne, Silver Bank m.m. Lotten har skrevet bogen: "Delfiner och Människor", som er spændende og giver god lærdom om delfiner.

www.waterplanetusa.com
Et sted jeg vil anbefale at rejse til, selv om jeg endnu ikke selv har besøgt stedet, men jeg ønsker at gøre det.  Jeg læser på deres hjemmeside, at de har meget viden om delfiner, og jeg fornemmer at al arbejde de udfører med delfiner og mennesker, bliver udført med både kærlighed og respekt.

www.thebdri.com
BDRI står for Bottlenose Dolphin Research Institute, og har hjemsted på den nordlige del af Sardinien, Italien. Alle, som er interesseret i delfiners ve og vel har mulighed for at rejse derned og lære mere om delfiner, og samtidig hjælpe gruppen, som arbejder på stedet med delfinerne.

Selv om jeg ikke har besøgt stedet, har jeg en følelse af at stedet gør et godt stykke arbejde for delfiner.